Δύσκολη αντίπαλο χαρακτήρισε την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, θέλοντας να σχολιάσει την κλήρωση των play offs του Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε σίγουρος πως η εικόνα του Παναθηναϊκού στα ματς με τους Ισραηλινούς θα είναι πολύ πιο βελτιωμένη από αυτή που έδειξε στην αναμέτρηση με την Οντένσε και τόνισε πως είναι μια δεύτερη ευκαιρία για τους «πράσινους» για να συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Για την Μακάμπι σαν ομάδα τώρα θα αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε στοιχεία αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της και την ποιότητα του ρόστερ της, συνεπώς δεν έχω ακόμη πλήρη εικόνα προκειμένου να τη σχολιάσω αναλυτικά.

Ξέρω όμως ότι πέρσι απέκλεισε τον Ολυμπιακό και ότι φέτος, στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, προκρίθηκε πετυχαίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό σκορ. Άρα θα είναι σίγουρα ένας δύσκολος αντίπαλος.

Εμείς όμως θα είμαστε σίγουρα βελτιωμένοι όταν θα την αντιμετωπίσουμε και θέλουμε πάρα πολύ την πρόκριση γιατί μας προσφέρεται μια δεύτερη ευκαιρία αφενός για να προχωρήσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αφετέρου για να διορθώσουμε την εικόνα που αφήσαμε στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο την Οντένσε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»