Σε δεύτερη «μοίρα» έρχεται η νίκη της Εθνικής επί της Ιταλίας, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε πως τα αποτελέσματα των φιλικών δεν έχουν καμία σημασία, ωστόσο τόνισε πως ο καθένας δίνει το καλύτερο που μπορεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Ήταν το πρώτο φιλικό. Δεν μας ενδιέφερε η νίκη και μας το είχε πει και ο προπονητής. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα, να δούμε που βρισκόμαστε σε άμυνα και επίθεση, τι κάνουμε λάθος, τι σωστά. Ο στόχος των φιλικών αγώνων είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη συνέχεια. Αντιδράσαμε καλά, αλλά από εκεί και πέρα θα καταλάβουμε περισσότερα όταν δούμε το βίντεο με τους προπονητές και μιλήσουμε μαζί τους για το τι πρέπει να διορθώσουμε, μεταφέροντας και πάλι τη δουλειά στην προπόνηση. Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για δείγμα γραφής. Είμαστε μια νέα ομάδα, στερούμαστε σε εμπειρία, αλλά θα προσπαθήσουμε να ισοσκελίσουμε την απώλεια αυτή με ενέργεια, όρεξη, διάθεση για τρέξιμο και άμυνα», είπε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Αυτό βγαίνει μέσα στον αγώνα. Δεν γίνεται διαφορετικά όταν βλέπεις κιόλας ότι είσαι τόσο κοντά στο θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έγινε ένα όμορφο παιχνίδι και ότι ο κόσμος που το είδε το απόλαυσε».

Όσον αφορά στη δική του απόδοση, δήλωσε: «Δεν μετράει η ατομική απόδοση. Είναι ένας αγώνας προετοιμασίας. Δουλεύουμε όλοι μαζί με ένα κοινό στόχο, να είμαστε έτοιμοι στις 31 Αυγούστου. Ο καθένας δίνει ότι καλύτερο μπορεί. Έχουμε άλλους δύο αγώνες εδώ, θα δουλέψουμε, θα δούμε κάποια συστήματα που θέλει ο κόουτς και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Τέλος, για την παρουσία της Εθνικής στην Κύπρο, ανέφερε: «Είναι η δεύτερη χρονιά που βρισκόμαστε εδώ και είναι φανερό ότι ο κόσμος μας αγαπά. Και φαίνεται ότι στο γήπεδο αυτό πάμε πολύ καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία: MVP και πρώτος σκόρερ του Super Cup ο Βεζένκοφ!

Είχε πρωταγωνιστές και λύσεις ο Ολυμπιακός κόντρα στον μαχητή ΠΑΟΚ: Τα highlights του Stoiximan Super Cup

Τρινκιέρι: «Προσπαθώ να καταλάβω τι συνεργασία θα πρέπει να έχω με τους διαιτητές και το πώς θα το αντιμετωπίσουμε»

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για να κερδίζει τίτλους - Ο Μοντέρο ελέγχει την ομάδα πλήρως»

Η χρυσή βίβλος του ελληνικού Super Cup: Πέμπτη διαδοχική κατάκτηση από τον Ολυμπιακό

Φουρνιέ και Μοντέρο λύγισαν τον συγκινητικό ΠΑΟΚ και χάρισαν 5ο σερί Super Cup στον Ολυμπιακό!

Συνεχόμενα εντυπωσιακά καρφώματα από τον Εντζάι στην τέταρτη περίοδο!

Έξαλλος ο Όσμαν κατά των διαιτητών, δέχθηκε τεχνική ποινή - Συγκράτησαν τον Τρινκιέρι οι βοηθοί του!

Νέα τρομερή ντρίπλα από το Μοντέρο που παρ' ολίγον να ξαπλώσει στο παρκέ τον Αλεξάντερ!

Ο Μοντέρο «ζαλίζει» τον Περσίδη με αριστουργηματική ντρίπλα και ευστοχεί σε τρίποντο!