Φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Τύρναβο θα δώσει στις 11 Αυγούστου ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Χάβι Γκράθια να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα ενόψει των δύσκολων ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Europa League.

Οι Βολιώτες, μία εβδομάδα πριν τις αναμετρήσεις με τους Παριζιάνους, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στον Τύρναβο, σε φιλικό που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (11/8), στις 19:00 στο ΕΑΚ Βόλου.

Στα τελευταία αγωνιστικά νέα, ο Ουμπίντες θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο-οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν διήμερο ρεπό- και από Δευτέρα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Μετράει πάντα το αποτέλεσμα, μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη»

Παπαδόπουλος: «Μας έλειψε το γκολ, πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα»

Η αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός αφοσιώνεται πλήρως στον πιο μεγάλο στόχο του - Πρέπει να ανεβάσει στροφές επιθετικά»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και το ''πρέπει'' είναι τεράστιο»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού στη δύσκολη δοκιμασία του κόντρα στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Ο Άρης προσπαθεί να κάνει ξανά καινούρια αρχή - Τα πλάνα του Γρηγορίου για Παναθηναϊκό»

Τσακίρης: «Αν όλα πάνε καλά, θα είναι έντονη η αναγνώριση στη δουλειά του Νίκολιτς από τον κόσμο της ΑΕΚ στον Βόλο»

Δεσύλλας: «Έφερε προσμονή στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός - Αρκετά μεγάλο ροτέισον με τον Άρη»

Με απουσίες αλλά και επιστροφές στην Τούμπα ο Asteras AKTOR