Την αυτοκριτική του έκανε ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος τόνισε πως αν βαθμολογούσε τον εαυτό του στα πρώτα έντεκα γκραν πρι, θα του έβαζε εφτά, καθώς το εννιά και το δέκα ανήκει σε αυτούς που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

«Το εννιά ή το δέκα πηγαίνει σε αυτούς που προηγούνται στο πρωτάθλημα, αλλά αυτή δεν είναι μία κακή χρονιά για εμάς. Σίγουρα, το ξεκίνημα ήταν πολύ δύσκολο, περιμέναμε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στην Κίνα ήταν μάλλον ο χειρότερος αγώνας, όχι μόνο δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε τις Red Bull και McLaren, αλλά ήμασταν πίσω από και από την Renault και από τη Mercedes», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε πως στην επόμενη σεζόν δεν θα ήθελε η ομάδα να κάνει τα ίδια λάθη.

«Δεν πρέπει να αλλάζεις πράγματα, απλά για να αλλάξεις κάτι, αλλά για να βελτιώνεσαι. Έχω την αίσθηση ότι θα πάμε μπροστά, θα είμαστε πιο γρήγοροι. Δουλεύουμε πολύ, με δημιουργηκότητα , ελπίζουμε πως το μονοθέσιο θα είναι μία έκπληξη, αλλά πάνω από όλα θέλουμε να είναι γρήγορο», τόνισε ο πιλότος της Ferrari.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!