Τη δυσφορία του για το πρόγραμμα που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές του, εξέφρασε ο Φάμπιο Καπέλο ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της Αγγλίας, κόντρα στην Ολλανδία (10/8). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως έχει ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο για να προπονήσει την ομάδα του, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον απείθαρχο Τζόε Μπάρτον.

«Μόνο ένα πράγμα θα πω, αυτή η δουλειά δεν είναι σαν τη δουλειά σε ένα σύλλογο, όπου μπορείς να κάνεις κάθε μέρα προπονήσεις και να μιλάς με τους παίκτες σου. Επιλέγεις τους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχεις χρόνο για να κάνεις το οτιδήποτε», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας, ο οποίος συνεχίζοντας έκανε τα παράπονα του.

«Οι παίκτες που παίζουν την Κυριακή, θα φτάσουν κουρασμένοι, συνεπώς θα μπορέσουμε να μιλήσουμε λίγο και να δούμε προηγούμενα παιχνίδια της Ολλανδίας, για να δούμε τα λάθη και τι κάνουν καλά. Δεν έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι άλλο», ανέφερε ο Καπέλο, ο οποίος πρόσθεσε το πρόγραμμα της Αγγλίας, δίνει προβάδισμα στις υπόλοιπες εθνικές.

«Για να κερδίσεις, πρέπει να έχεις παίκτες που να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση τους»

Ωστόσο, ο Καπέλο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πρόσωπο των ημερών, Τζόι Μπάρτον, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην ομάδα.

«Είναι ένας καλός παίκτης, αλλά είναι και επικίνδυνος, επειδή μπορεί να βρεθείς να παίζεις με 10 εναντίον 11. Δεν είναι καλή στιγμή για να αποφασίσεις κάτι για αυτόν. Όταν ένας παίκτης βρίσκεται σε διαμάχη με το σύλλογό του, φυσιολογικά είναι εκτός εθνικής. Οι σχέσεις των παικτών με τις ομάδες τους, είναι πολύ σημαντικές»

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Αυτή τη μέρα θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή»: Η ανάρτηση του Μουζακίτη για το ντεμπούτο του στην Premier League

Σοκ στη Γιουνάιτεντ: Κλείνει αγωνιστική ημέρα εντός της ζώνης του υποβιβασμού μετά από 40 χρόνια!

FA Cup: Το πέναλτι που κανείς δεν κατάλαβε αν μπήκε ή όχι - Η ομίχλη «εξαφάνισε» τη διαδικασία!

Ταπείνωσε τη θλιβερή Σίτι και χαμογέλασε ξανά η μεταμορφωμένη Νότιγχαμ!

Με οδηγό Έντεγκααρντ η Άρσεναλ του Τζόλη λύγισε τη Χαλ των Τζολάκη και Μουζακίτη!

Ο Μουζακίτης έκανε το ντεμπούτο στην Premier League κόντρα στην Άρσεναλ του Τζόλη

Η Λιντς σόκαρε την Τότεναμ και την άφησε... εξοργισμένη με τη διαιτησία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η νίκη με τη Ρόμα έδωσε χρόνο στον Κάρικ

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Αν δεν ήταν εκεί η Κάθι, ίσως ο διαιτητής εκεί ψηλά να είχε σφυρίξει τη λήξη»

Ο Μπάρι ήθελε να κάνει δώρο τη νίκη στον Μόγιες για την ιστορία που έγραψε στον πάγκο της Έβερτον!