Μονόδρομο χαρακτήρισε ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Σκορδής τη χειρουργική επέμβαση που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης για να απαλλαγεί από τους πόνους σε κοιλιακούς-προσαγωγούς. Μιλώντας στην εφημερίδα «Γαύρος» τόνισε πως ο Λαρισαίος γκαρντ του Ολυμπιακού θα πρέπει να ακολουθήσει πιστά και προσεκτικά το πρόγραμμα που του έχει δοθεί για να επιστρέψει στις αρχές Σεπτεμβρίου δυνατός στα παρκέ.

«Ο Βασίλης προσπάθησε να αναρρώσει μέσω συντηρητικής αγωγής, όμως το πρόβλημά του δεν θεραπεύτηκε. Το οστικό οίδημα παρέμενε και έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση. Ακόμη κι αν είχε χειρουργηθεί τον Ιούνιο, δεν θα προλάβαινε να παίξει με την Εθνική, διότι θα άρχιζε προπονήσεις τον Αύγουστο και ο οργανισμός του θα αργούσε να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Έκανε την προσπάθειά του, όμως, έφτασε σε ένα σημείο που δεν υπήρχε άλλη διέξοδος», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος είναι άρρωστος με την εθνική ομάδα κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει, θα του είναι δύσκολο να παρακολουθήσει τους αγώνες από την τηλεόραση. Δεν έχει σταματήσει να φοράει τη γαλανόλευκη φανέλα από το 2004• Αν μπορούσε, θα πήγαινε ακόμη και τώρα στην ομάδα, όμως γνωρίζει ότι πρέπει να αποθεραπευτεί με τον σωστό τρόπο για να βγάλει τη χρονιά και να παίξει -με το καλό- στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Όσο για το τι περιλαμβάνει η αποθεραπεία του «Kill Bill» και πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ, τόνισε: «Ήδη ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στη θάλασσα και λογικά θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του από τις 8 Σεπτεμβρίου, όταν ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Πρέπει να προσέξει και να ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμά του, έστω κι αν έφυγε με το... ζόρι από την Αθήνα. Το σώμα του είχε καταπονηθεί, όμως μιλάμε για έναν παίκτη που έχει αντιμετωπίσει ελάχιστους τραυματισμούς χάρη στον επαγγελματισμό που τον διακρίνει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολάου: «Στόχος οι δύο νίκες για να προχωρήσουμε με την καλύτερη συγκομιδή»

Τολιόπουλος: «Να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε - Χάρα μας να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο»

Μπαζίνας: «Ο Σπανούλης μού λέει να είμαι ο εαυτός μου και να έχω πειθαρχία»

Ο Μοντέρο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό απαντώντας στον… ΜακΙντάιρ

Διαμαντίδης για Ομπράντοβιτς: «Έρχονται καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό-Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα είναι εκεί»

Αλβέρτης στον bwinΣΠΟΡ FM για την εποχή Ομπράντοβιτς: «Ξεκινάμε ταπεινά και με πολλή δουλειά - Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Γιάνκοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μακάρι όλα τα γήπεδα της Α1 να ήταν όπως είναι εδώ στο AegeanBall Festival»!

Ράιτ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εύχομαι πολλα τρόπαια στον Ολυμπιακό εκτός και αν... παίζουμε ως αντίπαλοι»

Ράγισαν καρδιές στο Stoiximan AegeanBall Festival για τον θάνατο της Κανέλλας Χρυσονίδου

Στο Περιστέρι για 1+1 χρόνια ο Καματερός!