Οι δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην υπόθεση Σανόγκο και σχετίζονται με τις αντιρρήσεις της συζύγου του να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα, οδηγούν τον Άρη σε αναζήτηση άλλων λύσεων. Ξανά στο προσκήνιο ο Μίκαελ Φορσέλ για τη θέση του επιθετικού, ενώ οι «κίτρινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στον Γκιγιέρμο Βαλόρι για το κέντρο της άμυνας.

Ο Άρης τα είχε βρει με την Σεντ Ετιέν για Σανόγκο, όμως το θέμα κολλάει λόγω της άρνησης τόσο του ίδιου (μίλησε με Μπουμσόνγκ και δεν άκουσε και τα καλύτερα για την Ελλάδα), όσο και της γυναίκας του, που δεν βλέπει και πολύ «ζεστά» το ενδεχόμενο να έρθει στη χώρα μας. Ο Σάκης Τσιώλης έχει ξεκαθαρίσει πως επιθετικός θα αποκτηθεί μόνο εφόσον είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά και τέτοιος δείχνει να είναι ο Μίκαελ Φορσέλ, το όνομα του οποίου επανέρχεται στην επιφάνεια. Οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή αγγίζουν τις 400.000 ευρώ και οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν να τα βρουν σε χαμηλότερο ποσό, πράγμα που δεν είναι εύκολο.

Κοντά σε Βαλόρι

Κι ενώ το θέμα απόκτησης σέντερ φορ δεν προχωρά με τον καλύτερο τρόπο, φαίνεται πως ο Άρης είναι κοντά σε λύση για το κέντρο της άμυνας. Ο 29χρονος Ισπανός, Γκιγιέρμο Βαλόρι, ο οποίος από το 2007 και μετά είναι βασικός στην Γκρασχόπερς, έχει προταθεί στον Άρη και οι πληροφορίες λένε πως η ομάδα του Σάκη Τσιώλη τα έχει βρει με τους Ελβετούς, οι οποίοι δέχονται να τον αφήσουν ελεύθερο λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Εφόσον ακολουθήσει το «ναι» του ποδοσφαιριστή, η υπόθεση ενδέχεται να κλείσει θετικά ακόμα κι εντός της ημέρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όλα καλά με Στρακόσα στην ΑΕΚ

Τσακίρης: «Μπορούσε να το κλειδώσει, αλλά δεν έπαιζε με τον… Πανθρακικό η ΑΕΚ - Καλό αποτέλεσμα, αφού αύξησε τη διαφορά»

Νικολακόπουλος: «Το πρέπει για το Καραϊσκάκη και τα… ρεαλιστικά δεδομένα που καλείται να ανατρέψει ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Η μικρή και η μεγάλη εικόνα του Παναθηναϊκού μετά την ΑΕΚ - Επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ ο Μπενίτεθ»

Σταματέλος: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι γκολ του Γερεμέγεφ - Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός μέχρι το 60»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πάρει τον… αέρα του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ - Η σημασία της ανάλυσης της σεζόν που έκανε ο Λουτσέσκου»

Έγινε... κατοστάρης ο Μπακασέτας στον Παναθηναϊκό - To post της ΠΑΕ

Δεσύλλας: «Πιο καλός με τετράδα και με δέκα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός»

Κετσετζόγλου: «Πάση θυσία νίκη για την ΑΕΚ στο ματς της Φιλαδέλφειας με τον Παναθηναϊκό»

Μεϊτέ: «Τρεις τελικοί ακόμα»

TAGS: Άρης