Στην προετοιμασία της Κέρκυρας εντάχθηκε από την Παρασκευή, ο Τουμέρ Μετίν, ο οποίος αρκέστηκε σε ελαφρύ τρέξιμο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο Τούρκος μέσος να ανεβάσει στροφές και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Τενοντίδα για τον Δημήτρη Γραμμόζη, ο οποίος θα απουσιάσει για τέσσερις ημέρες από το πρόγραμμα της ομάδας.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν κυρίως σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και με μπάλα, όπου δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία. Ατομικά προπονηθήκαν οι Μπάρκογλου, Αγρίτης, Αρμένης, Ζιάμπαρης και Βιόπουλος, ενώ απουσίαζε ο Τζάστιν Χάμπερ, λόγω υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Μάλτας.

Φιλικό αγώνα με την ομάδα Νέων θα δώσουν το Σάββατο (19.00) οι «Φαίακες» ενώ στο περιθώριο του ματς, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ειρωνική ανακοίνωση Βόλου για Γρηγορίου: «Τώρα καταλάβαμε γιατί ήταν τόσο καιρό άνεργος»

ΠΑΟΚ: «Το μήνυμα για τα 100 χρόνια μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο»!

Τσορμπατζόγλου: «Τι ισχύει με Ζίβκοβιτς, Κένι και Μεϊτέ για ΑΕΚ - Οι σκέψεις Λουτσέσκου για 11άδα»

Τσακίρης: «Τεράστιο το κίνητρο για την ΑΕΚ, να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό που έχει - Το πιθανό πλάνο για την 11άδα»

Τσανάκας: «Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στα σχοινιά, έκανε τρεις σερί νίκες»

Δεσύλλας: «Πολλά τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι - Η 11άδα του Μπενίτεθ»

Γρηγορίου: «Από δύο τεράστια λάθη του διαιτητή έγινε η ανατροπή»

Μπέος κατά διαιτησίας: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα προκλητικά και ετσιθελικά ο Πολυχρόνης...»

Λιοντάρι που βρυχάται για σωτηρία ο Πανσερραϊκός, άλωσε το Αγρίνιο με σόου Τεϊσέιρα!

Βαθμολογία playouts: Έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού την ΑΕΛ Novibet ο απίθανος Πανσερραϊκός!