Τους στόχους του ενόψει τη ερχόμενης σεζόν αποκάλυψε ο Μάκης Κανέλλος μιλώντας στη Sportday.

Ο διεθνής κεντρικός, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, εξήγησε τους λόγους αυτής της επιλογής του, «έπλεξε» το εγκώμιο της νέας του ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Γιάννη Καλμαζίδη και Ανδρέα Ανδρεάδη.

Αναλυτικά όσα είπε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα:

Για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό:
«Ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά η καλύτερη ομάδα πέρυσι και δίκαια κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους. Ήταν τιμή μου να δεχθώ την πρόταση να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Για τους στόχους της νέας σεζόν:
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της συμφωνίας μας και ελπίζω και φέτος να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα».

Για τον Καλμαζίδη:
«Ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι ένας από τους λόγους που συμφώνησα εδώ και δύο μήνες με τον Ολυμπιακό. Τον εκτιμώ τόσο ως προπονητή όσο και ως άνθρωπο».

Για τον Ανδρεάδη:
«Θεωρώ πως θα με βοηθήσει πάρα πολύ στις προπονήσεις να βελτιωθώ, όπως άλλωστε και όλοι οι παίκτες της ομάδας. Εξάλλου είμαι πολύ καλός φίλος με τους Παύλο Κουζούνη και Σωτήρη Σωτηρίου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο