Συγκλονίζουν το πανελλήνιο οι περιπτώσεις ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας που συλλαμβάνονται για αγορά και διακίνηση μέσω Διαδικτύου υλικού παιδικής πορνογραφίας, με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά- ακόμη και βρέφη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις για οικογενειάρχες που οι οποίοι μπορεί να ασχολούνται με την ανατριχιαστική διαστροφή τους την ώρα που τα δικά τους παιδιά κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιο.

Όπως δημοσιεύει η «Espresso»,το ειδικό σύστημα-λογισμικό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει εντοπίσει τουλάχιστον 1.000 ηλεκτρονικά ίχνη στην Ελλάδα, ατόμων που έχουν κατεβάσει και διακινήσει παιδικό πορνό: «Οι ''άνθρωποι'' αυτοί είναι πεπεισμένοι πως αργά η γρήγορα θα φτάσουμε σε αυτούς και θα τους συλλάβουμε. Όμως, συνεχίζουν να διακινούν το ανατριχιαστικό υλικό. Αυτό δείχνει πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους οι οποίοι είναι άρρωστοι και πρέπει να τύχουν όχι μόνο τιμωρίας από τη Δικαιοσύνη, αλλά και ψυχιατρικής παρακολούθησης», λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.


ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιερά Οδός: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που απείλησε με τσεκούρι 49χρονο μετά από διαπληκτισμό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Πάνος Ρούτσι: Λιποθύμησε στη δίκη για τα Τέμπη

Ο κατηγορούμενος γιατρός ζητά να ερευνηθεί το κινητό του για τις λέξεις «μέθη» και «Μαζωνάκης»

Δολοφονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα: Ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο κατηγορούμενοι

«Πρωτόγνωρο το επίπεδο σχέσεων των δύο χωρών»: Live οι δηλώσεις Μάρκο Ρούμπιο - Γιώργου Γεραπετρίτη

Απάτη στον ΕΦΚΑ: «Είμαι αθώος, είναι σκευωρία» - Η μεταγωγή του Καμπούρη και των άλλων συλληφθέντων στην Ευελπίδων

Ταυτοποιήθηκαν οκτώ ανήλικοι για επίθεση σε 13χρονη σε αθλητικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Τέμπη: Συνεχίζονται οι καταθέσεις των συγγενών των θυμάτων – Υποβολή αιτημάτων προανήγγειλε η Κωνσταντοπούλου

Τουρκία: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του ο πρόεδρος εταιρείας που ανήκει στον γιο κορυφαίου στελέχους του AKP