Το μεγαλύτερο «όπλο» της φαίνεται πως χάνει η Μακάμπι. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ, ο Αμερικανός γκαρντ έχει στα χέρια του πολύ καλή πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ και παρότι υπάρχει ακόμη lockout έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Ο Πάργκο είχε υπογράψει το Μάιο την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του λαού μέχρι το 2013, ωστόσο στους όρους προβλεπόταν κι ένας που θα του επέτρεπε να φύγει για το ΝΒΑ μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Η πρόταση φαίνεται πως ήρθε και ο 25χρονος άσος, που ανέκαθεν είχε όνειρο να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου (δίχως να τα καταφέρει μέχρι τώρα παρά τις προσπάθειές του), φαίνεται πως αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ίσως η εξέλιξη αυτή να εξηγεί και την πρόσφατη απόκτηση του Θοδωρή Παπαλουκά από τη Μακάμπι, καθώς πέραν του Πάργκο στο ρόστερ υπήρχαν για τη θέση του πλέι μέικερ οι νεοαποκτηθέντες Τζόρνταν Φάρμαρ και Τζον Σέγερ, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Γιόγκεφ Οχαγιόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η τοποθέτηση του Μάικ Τζέιμς για τις 3 σερί νίκες της Μονακό μετά το «διαζύγιο» με τον Σπανούλη

Άλμπα Βερολίνου: Ετοιμάζει νέο υπερσύγχρονο γήπεδο αξίας 100 εκατ. ευρώ ενόψει ΝΒΑ Europe

Πασκουάλ για τις αποδοκιμασίες κατά Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο κόσμος είναι ελεύθερος να εκφραστεί»

Η Άλμπα σχεδιάζει την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου γηπέδου και πάει ολοταχώς για ΝΒΑ Europe

Παρτίζαν: Ονειρεύεται Μπογκντάνοβιτς και… παλιούς για τη νέα σεζόν

Επέκτεινε το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνεθ η Βαλένθια!

Τα εισιτήρια για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό του Αθηναϊκού με τη Μερσίν στο «Μάκης Λιούγκας»

Τέλος ο Σίτο Αλόνσο από την εθνική Λετονίας - Ανακοινώθηκε ο Γιάνις Γκαϊλίτις

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό με την Μούρθια

Ο Πασκουάλ θέλει μετά τον Παναθηναϊκό να συνεργαστεί ξανά με τον Μάικ Τζέιμς στην Μπαρτσελόνα!