Την απόδοση του Φερνάντο Τόρες στον αγώνα της Τσέλσι κόντρα στη Στόουκ Σίτι την Κυριακή εξήρε ο Τζέιμι Ρέντναπ. Ο Άγγλος πρώην επιθετικός, παραλλήλισε την πορεία του στράικερ των «μπλε» με εκείνη του Τάιγκερ Γουντς, τονίζοντας πως οι κινήσεις του στο γήπεδο έδειξαν πως βρίσκει σιγά-σιγά τον παλιό του εαυτό.

«Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις έναν εξαιρετικό αθλητή να ψάχνει να βρει τη φόρμα του. Ο Τάιγκερ Γουντς είναι ο ένας και ο Φερνάντο Τόρες ο άλλος. Την ώρα, όμως, που ο Γουντς τα πήγαινε χάλια στο US PGA, ο Τόρες έδειχνε σημάδια ανάκαμψης την Κυριακή» εξήγησε στη “Daily Mail”, ο πρώην φορ των Τότεναμ και Λίβερπουλ.

Αναλύοντας τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ισπανού στράικερ στο παιχνίδι της, συμπλήρωσε: «Δεν σκόραρε κόντρα στη Στόουκ, αλλά έδειξε ταχύτητα σκέψης και φαίνεται πως έχει επανακτήσει την αυτοπεποίθησή του. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πάταγε καλά στο γήπεδο».

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα