Οριστικά εκτός Ευρώπης μένει ο Ολυμπιακός Βόλου!

Η δευτεροβάθμια επιτροπή της UEFA απέρριψε την έφεση της θεσσαλικής ομάδας, η οποία, όμως, όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Μιτζικός με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 θα καταφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)!

Βάσει της απόφασης, τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου, στις αναμετρήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα πλέι οφ του Europa League, παίρνει η Ντιφερντάνζ, ομάδα από το Λουξεμβούργο, που οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν (και απέκλεισαν) στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Παράλληλα, υπάρχει και τριετής αποκλεισμός για τα επόμενα πέντε χρόνια, με ανασταλτικό χαρακτήρα.

«Νομικά, αυτή η απόφαση δεν στηρίζεται πουθενά. Δεν υπάρχουν γεγονότα. Η δευτεροβάθμια της UEFA δεν έχει λάβει καν υπόψη της την απόφαση της δευτεροβάθμιας της ΕΠΟ. Και όταν υπάρχουν ορισμένοι υπουργοί, από την Ελλάδα(!), που πιέζουν εναντίον μίας ελληνικής ομάδας, προσβάλλεται, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και η ίδια η χώρα», είπε αρχικά ο κ. Μιτζίκος, στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας.

Και συνέχισε: «Θα φτάσουμε μέχρι το CAS. Μέχρι το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο. Ακόμα δεν έχουμε λάβει το σκεπτικό της απόφασης, αλλά έχουμε προγραμματίσει, ήδη, τις επόμενες κινήσεις μας. Κανονικά, θα έπρεπε, μέχρι να τελειώσει το θέμα, η UEFA να αφήσει την ομάδα να παίξει κι ανά πάσα στιγμή να την αποβάλλει… να της πάρει την κούπα».

«Η UEFA άγεται και φέρεται. Την Παρασκευή έστειλε στην ΕΠΟ σημείωμα με οδηγίες για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν! Μπορεί να έκανε λάθος, αλλά τα λάθη πληρώνονται», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήταν ερασιτεχνικό από τον ΠΑΟΚ αν προχωρούσε τώρα σε αλλαγή προπονητή»

Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Ηρακλής, Ευαγγέλου στο ΟΑΚΑ: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Πατέρας Μπούση για ΟΦΗ: «Έγινε τόσο μεγάλο το όνειρο του γιου μου, ευχαριστώ τον αρχιτέκτονα, Χρήστο Κόντη»

ΠΑΟΚ: Στο κόκκινο η πίεση για Λίσι – Το ντέρμπι με τον Ηρακλή και η αλλαγή κάτω από τα δοκάρια

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό