Για πρόθεση του Ολυμπιακού να προσφέρει 4 εκατ. δολάρια (2,8 εκατ. ευρώ)στη Μονπελιέ για τον Μάρκο Εστράδα κάνει λόγο η ιστοσελίδα «latercera.com». Εφόσον πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» κινηθούν για τον Χιλιανό μέσο, θεωρούν πως μπορούν να τον αποκτήσουν με λιγότερα χρήματα.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Εστράδα και η ελληνική ομάδα θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει τέσσερα εκατομμύρια δολάρια, ποσό που θα ζητήσει για τον διεθνή Χιλιανό η Μονπελιέ.
Η καλή απόδοση που είχε με την Μονπελιέ ο Εστράδα, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σε αρκετές ομάδες. Στην Ελλάδα υποστηρίζουν ότι ο Εστράδα αποτελεί προτεραιότητα του Βαλβέρδε. Εάν υλοποιηθεί η μεταγραφή , τότε ο μέσος της Μονπελιέ θα συναντήσει τον συμπατριώτη του Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ
».

Στην περίπτωση που τελικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφασίσουν να κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του Εστράδα και καταθέσουν πρόταση στη γαλλική ομάδα, θεωρούν πως είναι πιθανό να φτάσουν σε συμφωνία με λιγότερα χρήματα από τα περίπου 2,8 εκατ. ευρώ που αναφέρει το δημοσίευμα.

Πάτησε Ελλάδα η Γαλατασαράι

Στο μεταξύ, στην Ελλάδα βρίσκεται η αποστολή της Γαλατασαράι, που την Τετάρτη αντιμετωπίζει στο «Γ.Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό. Τόσο οι ποδοσφαιριστές της τουρκικής ομάδας, όσο και ο τεχνικός της, Φατίχ Τερίμ, αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση και έφυγαν αμέσως από το αεροδρόμιο με προορισμό το ξενοδοχείο που θα καταλύσουν.
Άλλωστε, οι Τούρκοι δεν είχαν και πολύ χρόνο να ξεκουραστούν από τα ταξίδι, με την προπόνησή τους να είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube