Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «κιτρινόμαυροι» μαζεύτηκαν στα γραφεία του συλλόγου και, στη συνέχεια, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Παρόντες ήταν οι Θάνος Τερζής, Γιάννης Τακουρίδης, Μάρκο Σάμαρτζιτς, Χρήστος Κιόσης, Δημήτρης Ριζόπουλος, Γιάννης Κυριακίδης, Νίκος Παλέντζας, Αντώνης Καψαμπέλης, Πέτρος Κυπριανός (Μ. Αλέξανδρος), Γιώργος Κοντογιάννης (από το εφηβικό τμήμα) και ο προπονητής, Γιώργος Περσιανλής.

Απόντες ήταν ο νεοαποκτηθείς Βούλγαρος διαγώνιος, Ιβαΐλο Μπαρούτοφ, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες, ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική και ο Αντώνης Κοντογιάννης, που αντιμετώπιζε προσωπικό πρόβλημα.

Στους παίκτες, μίλησε για λίγο ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο