Τα προβλήματα τραυματισμών των Σαλπιγγίδη, Ίβιτς αλλά και Παπάζογλου περιορίζουν κατά πολύ τις επιλογές του Λάζλο Μπόλονι σχετικά με τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο ματς του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι Λβιβ. «Θηρίο στο κλουβί» ο Λαζάρ, ο οποίος δηλώνει έτοιμος.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» θα ήθελε πολύ να δει τον 30χρονο συμπατριώτη του να δίνει το «παρών» στο παιχνίδι και από την παρουσία του ή όχι κρίνονται και άλλες θέσεις.

Αυτός που φαίνεται πως κερδίζει μια θέση στην ενδεκάδα, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ουσιαστικά θα αγωνιστεί ως στόπερ αντί του Μαλεζά.

Άγνωστο παραμένει το πού θα παίξει ο Φωτάκης ή αν θα χρησιμοποιηθεί ως βασικός ο Γεωργιάδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Μόνο για τη νίκη η ΑΕΚ ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Τούμπα, είναι συνεπής στην πίεση της κορυφής»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός με τα όπλα του στην Τούμπα και Νο1 κίνδυνο τον Ζίβκοβιτς»

Αθανασίου: «Με νίκη στο ντέρμπι φτιάχνει κυρίως την ψυχολογία του ο Παναθηναϊκός»

Μπενίτεθ: «Δουλέψαμε για να είμαστε πνευματικά και φυσικά έτοιμοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Αποχαιρέτησε την Καλαμάτα ο Γιάννης Στάθης: «H νέα περίοδος να είναι η αρχή της καθιέρωσης»

Τσανάκας: «Με μία νίκη στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει βάρος στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Το… έχει βρει με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια - Η πιθανή 11άδα του Λουτσέσκου»

Παγκάκης: «Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και το δίλημμα του Μπενίτεθ»

«Πάθος, αφοσίωση και αγάπη»: Το συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για Γαβάκη

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι και η πιθανή έκπληξη του Νίκολιτς - Τα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ξεχωρίζω στη Λεωφόρο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.