Για πρώτη φορά οι απαγωγείς του πατέρα του Τζον Όμπι Μίκελ επικοινώνησαν με την οικογένειά του. Όπως αποκάλυψε ο αδελφός του ποδοσφαιριστή, ενημέρωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του κι έχει μεταφερθεί στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας το Λάγος.

Οι απαγωγείς έκαναν δύο τηλεφωνήματα. Στο πρώτο επιβεβαίωσαν πως κρατούν όμηρο τον πατέρα του παίκτη της Τσέλσι, ενώ στο δεύτερο έδωσαν πληροφορίες σχετικά με το σημείο στο οποίο είχαν εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του.

Ο Εμπέλε Όμπι περιέγραψε την αντίδραση της μητέρας του, η οποία ήταν αυτή που μίλησε αρχικά με τους απαγωγείς. «Η μαμά μου έκλαιγε και τους ζητούσε να τον αφήσουν ελεύθερο. Αυτοί της είπαν να μαζέψει χρήματα, χωρίς να ξεκαθαρίσουν πόσα θέλουν. Ακούσαμε όμως τη φωνή του, ξέρουμε ότι είναι ζωντανός. Αυτό μας κάνει χαρούμενους και πιστεύουμε πως σύντομα θα τελειώσει αυτή η περιπέτεια».

Στο δεύτερο τηλεφώνημα απάντησε ο μεγαλύτερος γιος Τόνι Όμπι, στον οποίον αποκάλυψαν πού είχαν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο του πατέρα του, χωρίς όμως ο ίδιος να θελήσει να δώσει επιπλέον πληροφορίες στον Τύπο σχετικά με το ακριβές σημείο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα