Κρούση στην Ουνικάχα για τον Ούρος Τρίπκοβιτς έκανε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Diario Sur» της Μάλαγα. Οι «πράσινοι» αναζητούν έναν παίκτη για να συμπληρώσει την περιφερειακή τους γραμμή, κατά προτίμηση κοινοτικό προκειμένου να μείνει κενή μία θέση ξένου για την απόκτηση του.. αντι-Φώτση από την αμερικανική αγορά.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Ούρος Τρίπκοβιτς. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν κρούση για να μάθουν το καθεστώς με το συμβόλαιο του παίκτη και την πιθανότητα αποχώρησής του από την Ουνικάχα», αναφέρει το δημοσίευμα που προσθέτει ότι ο Τρίπκοβιτς είναι πολύ πιο οικονομικός.

Ο 25χρονος Σέρβος (1,98μ.) είναι κλασικός σούτινγκ γκαρντ. Αναδείχθηκε από την Παρτιζάν, όπου αγωνίστηκε από το 2002 μέχρι το 2009 και την τελευταία διετία ανήκει στη Μάλαγα. Την περασμένη σεζόν είχε 6,4 πόντους (75% στις βολές, 57% στα δίποντα και 41% στα τρίποντα), 1 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 15 λεπτά κατά μέσο όρο στην ACB Liga. Στην Ευρωλίγκα είχε 8,1 πόντους (91,7% στις βολές, 43,9% στα δίποντα και 39,7% στα τρίποντα), 1,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα.

Από το 2006 αγωνίζεται στην Εθνική του ομάδα. Απουσίαζε από το Ευρωμπάσκετ του 2007 και το Μουντομπάσκετ του 2010 λόγω τραυματισμού, αλλά ήταν μέλος των «πλάβι» που κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας το 2009.

Πάντως πληροφορίες από την Ελλάδα αναφέρουν πως ο Ντέιβιντ Λόγκαν θα εξασφαλίσει πολύ σύντομα την ελευθέρας του από την Κάχα Λαμποράλ και θα είναι αυτός που θα καλύψει την κενή θέση στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»