Ο Λάζλο Μπόλονι «έβαλε» κατά του Αντριάν Μούτου, ο οποίος τέθηκε οριστικά εκτός εθνικής Ρουμανίας όταν βρέθηκε να ξενυχτά (μαζί με έναν συμπαίκτη του) την παραμονή ενός φιλικού αγώνα.

«Ο Μούτου και ο Ταμάς έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις με όλους. Ποιος είναι στο κάτω-κάτω αυτός ο Ταμάς; Είναι ενοχλητικό να ακούς ότι ήθελαν να ξεκουραστούν επειδή έπαιζαν με μικρότερη ομάδα. Ο Μούτου ξεχνά ένα πράγμα: ο Θεός τού έδωσε ταλέντο, αλλά έχει και υποχρεώσεις. Θα πρέπει να το καταλάβει αυτό και να είναι αξιοπρεπής. Αυτό που έκανε είναι ασέβεια προς τους συμπαίκτες του στην εθνική, την ομοσπονδία και την ίδια του τη χώρα», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Όσο για την απόφαση του Κριστιάν Κίβου να μην ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, είπε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, αλλά δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα με τις αποχωρήσεις. Η δικαιολογία περί τραυματισμών είναι περιττή. Τραυματισμοί θα υπάρχουν πάντα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.