Χρόνο χρειάζεται για να αποδώσει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις δυνατότητές του, όπως δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

«Χρειάζεται υπομονή για να βρούμε τη φόρμα. Θεωρώ πως θα πάμε καλά και φέτος. Θέλει το καλύτερο για τον εαυτό μου και την ομάδα μου», τόνισε ο Βέλγος επιθετικός.

Για το γεγονός ότι ο ίδιος εμφανίστηκε μεταμορφωμένος σε σχέση με το φιλικό στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, είπε: «Στα Γιάννενα το ματς ήταν δύσκολο, αλλά εντός έδρας νιώθω σαν στο σπίτι μου».

Τέλος, για το επεισόδιο που είχε με τον Γκοκχάν Ζαν και την αντίδρασή του, είπε: «Δεν τρέχει κάτι. Ήταν δυνατό το ματς, υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά συμβαίνουν αυτά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό είναι το σχέδιο για να παραμείνει η Λεωφόρος: Οι αρχιτεκτονικές λύσεις που παρουσιάστηκαν στο Prime Time!

Αλαφούζος: «Υπάρχει μια καταπληκτική ιδέα για να παραμείνει η Λεωφόρος, θέμα Δήμου και Πολιτείας να την ασπαστεί»!

«Σαν να το σκέφτηκε σεναριογράφος»: Η καταπακτή, το έπος του '71 και η πίεση της Θύρας 13 όπως την περιγράφει ο Κούδας!

Πινέδα: «Μου λένε να πάω στην ομάδα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού - Δεύτερος πατέρας μου ο Αλμέιδα»

Δεσύλλας: «Έχουν τεθεί προτεραιότητες για μεταγραφές και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Οι σκέψεις για τα φιλικά»

Τσανάκας: «Ο Φορτούνης είναι η ιδανική αρχή, αλλά έπεται συνέχεια για τον Ολυμπιακό»

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Ζούμπκοφ: Ολοκληρώθηκε το deal για ΑΕΚ-Τράμπζονσπορ, πέρασε τα ιατρικά ο Ουκρανός!

Τσορμπατζόγλου: «Σε καλή φάση οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Άουγκσμπουργκ για Γιαννούλη, ο παίκτης θέλει να επιστρέψει»!

Τσακίρης: «Φαίνονται τα οφέλη του τίτλου σε κινήσεις όπως του Ζούμπκοφ - Τι ισχύει για τις επόμενες μεταγραφές»

Φορτούνης: «Νιώθω απίστευτη χαρά που βρίσκομαι ξανά σε γνώριμα λημέρια, θέλω την ομάδα πολύ δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη»