Επίσκεψη στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο, έκανε αντιπροσωπεία της αποστολής του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στο Ισραήλ, υπό τον αντιπρόεδρο Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Πατριάρχης πήρε ως δώρο μια φανέλα της ομάδας, λέγοντάς τους: «Μπορείτε να κερδίζετε όλα τα παιχνίδια όταν τα παλεύετε».

Στη συνέχεια ο Πατριάρχης αναφέρθηκε στην έννοια του αθλητισμού σε σχέση με αυτήν της θρησκείας, ενώ σχολίασε τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ και πως έχουν καταφέρει να επιβιώσουν και να δημιουργήσουν μία κατάσταση που κρατάει τους Χριστιανούς παρόντες στην περιοχή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Νίκολιτς: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη, πρέπει η εμφάνισή μας να φτάσει σε υψηλά επίπεδα»