Έχοντας πληροφορηθεί την επιθυμία του Ολυμπιακού -και του Ερνέστο Βαλβέρδε- να παραχωρήσει δανεικό τον Αλεξάντερ Κάταϊ, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά και να… αδειάσει μία θέση ξένου στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, ο Πανιώνιος… καλοβλέπει την περίπτωση του 20χρονου Σέρβου!

Ο Τάκης Λεμονής, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του, αφού πιστεύει πως ο Κάταϊ -που έχει τη δυνατότητα να παίξει σε αρκετές θέσεις στα χαφ- μπορεί να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή.

Ο Σέρβος, λοιπόν, θα… ακολουθήσει τους Λεάντρο και Βάντερσον, που θα φύγουν (όπως όλα δείχνουν) ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό.

Ο Γκρμπιτς φαίνεται να κερδίζει τη «μάχη» από τον Κάταϊ, που φαίνεται πως του χρόνου θα παίζει μπάλα στη Νέα Σμύρνη.

Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Γι’ αυτό αποθεώνονται στη Σερβία οι Νίκολιτς και Γιόβιτς - Τι ισχύει με τα εισιτήρια για Σαχτάρ»

Νίκολιτς: «Μισώ να χάνω - Όταν κατάλαβα ότι δεν θα γίνω κορυφαίος παίκτης, αποφάσισα να γίνω κορυφαίος προπονητής»

Νικολακόπουλος: «Ο Φουστέρ τώρα στο Ρέντη»

Δεσύλλας: «Ο Γιάγκουσιτς θα είναι πολύτιμος μέσα στη σεζόν, όπως συνέβη στο ξεκίνημά της»

ΑΕΚ: Δοκιμαστικά της Ακαδημίας σε έξι επαρχιακές πόλεις

Κετσετζόγλου: «Πολύ νωρίς για να κριθούν μεταγραφές - Τα δεδομένα για Κάιρινεν και Ζουμπκόφ»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πιστεύει πολύ στον Γιάγκουσιτς και θα συνεχίζει να στηρίζει την επένδυσή του»

Τσορμπατζόγλου: «Άρχισαν οι επαφές για ανανεώσεις-Προτεραιότητα Ζίβκοβιτς και Μιχαηλίδης»

Σταματέλος: «Επιστρέφει ο Φουστέρ, από τους πιο αγαπητούς παίκτες στον Ολυμπιακό»

Ράτσιτς: «Εντυπωσιακό πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί του Άρη»