Έξι μήνες στην Ελλάδα ήταν αρκετοί για τον Μάρκους Πρελ, προκειμένου να δει πράγματα και καταστάσεις που τον ενόχλησαν…

Ο Γερμανός, πρώην γκολκίπερ του Πανιωνίου, μίλησε στη γερμανική ιστοσελίδα ''torwart.de'', χαρακτήρισε «καλό» το επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά τόνισε: «…οι υπόλοιπες συνθήκες ήταν λίγο… χαοτικές. Στα παιχνίδια υπήρχε αρκετή βία από τους οπαδούς και αναρχία»!

Αρχικά, ο Πρελ είπε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Γερμανία. Το επίπεδο ήταν πολύ καλό εκεί (σ.σ. στην Ελλάδα), αλλά οι υπόλοιπες συνθήκες ήταν λίγο… χαοτικές. Στα παιχνίδια υπήρχε αρκετή βία από τους οπαδούς και αναρχία. Είναι τελείως διαφορετικό το επίπεδο απ' ότι στη Γερμανία. Σαν παίκτης, δεν είσαι πάντα προστατευμένος. Μερικά πράγματα είναι διαφορετικά απ' ότι στη Γερμανία».

Ωστόσο, ο Γερμανός τερματοφύλακας είχε να πει και καλά λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το επίπεδο είναι πραγματικά πολύ υψηλό. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί ξένοι τερματοφύλακες και η κατάσταση είναι ισορροπημένη. Οι προπονήσεις ήταν πολύ καλές. Γίνεται πολλή δουλειά στην τεχνική, ίσως λίγο περισσότερη απ' ότι στη Γερμανία. Ο Γιούργκεν Μάχο ήταν πρώτος τερματοφύλακας, αλλά είχα παίξει σε μερικά παιχνίδια και είχα πολύ καλή απόδοση».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεκίνησε η ελεύθερη αγορά εισιτηρίων στον ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ

Μελομακάρονα... δαγκωτό: Οι ξένοι παίκτες της Κηφισιάς δοκίμασαν & βαθμολόγησαν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»