Μια σοβαρή ΑΕΚ δεν χάνει την πρόκριση στη ρεβάνς της Τιφλίδας μετά το 1-0 επί της Ντιναμό. «Φιλί» ζωής το γκολ του Κάρλος, που εκτός από μια θέση στους ομίλους του Europa League, δίνει στην «Ένωση» τη δυνατότητα να κάνει διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ που παρά τη νίκη, φανέρωσε ακόμη μια φορά αδυναμίες. Καμία ανησυχία για οφειλές και ΕΕΑ.

Σε μια εβδομάδα κι εφόσον ο «Δικέφαλος» παρουσιαστεί σοβαρός, θα έχει τη δυνατότητα να «σφραγίσει» την πρόκριση, όμως η νίκη δεν αρκεί για να καλύψει και τα «κακώς κείμενα» της ομάδας, τα οποία είναι αρκετά. Τουλάχιστον όμως, δίνει τη δυνατότητα ση διοίκηση να κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, κάτι που παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας.

«Θα πάρουμε ένα μέσο και πολύ σύντομα θα έχουμε κλείσει κάποιον παίκτη», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού «αστεία, όπως είναι αστείο σε πολλά πράγματα και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Η «Ένωση» είναι μια από τις εφτά ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Οι οφειλές σε παίκτες, άλλες ΠΑΕ, ΙΚΑ κλπ, λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, υπάρχουν, αλλά το ίδιο και η αισιοδοξία.

Από την ΑΕΚ προκύπτει πως το όλο πρόβλημα σχετίζεται με ένα έγγραφο που θα κατατεθεί τη Δευτέρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήδη στην Εφορία πήγαν πρόσφατα 500.000 ευρώ.

Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, πίστης, αλλά και απαίτησης από τον Μαρινάκη»

Κέρκεζ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε παιδικά λάθη»

Το τρελό φινάλε στο Περιστέρι: Από τη φωτοβολίδα του Μουτουσαμί στο 87', στην κεφαλιά-οβίδα του Τεϊσέιρα στο 92'!

TAGS: A.E.K.