Η προσθήκη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο ρόστερ της Μάλαγα είναι η τελευταία επιθυμία του Αμπντουλάχ Αλ-Τανί.

Ο ιδιοκτήτης του ισπανικού συλλόγου, ο οποίος έχει ήδη ξοδέψει 50 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας του, είναι διατεθειμένος να προσφέρει άλλα 25, ώστε να πείσει τους «κόκκινους διαβόλους» πουλήσουν τον Βούλγαρο στράικερ.

Από την πλευρά του ο Μπερμπάτοφ, ξέροντας ότι δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στο βασικό σχήματα των πρωταθλητών Αγγλίας, όπου ξεκινάει ο Χαβιέ Ερνάντεθ, θέλει να πάρει μεταγραφή σε ομάδα που θα μπορεί να αγωνίζεται περισσότερο.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λίβερπουλ στο England365: Χάσαμε τίτλους από τη διαιτησία, ποτέ μη λες ποτέ για Κλοπ

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον: Πρώτος ημιτελικός στο FA Cup με ξεκάθαρο φαβορί