Μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου -την επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου- θα παραμείνει στην απομόνωση ο Άντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ, ο οποίος έχει ομολογήσει για το διπλό φονικό στη Νορβηγία με τους 77 νεκρούς.

«Ανιαρή, μονότονη και σαδιστική μέθοδο βασανισμού» χαρακτήρισε την απόφαση ο Μπράιβικ, όπως είπε ο δικαστής, Χιούγκο Άμπελσεθ.

Ο δικαστής, δήλωσε πως το δικαστήριο έλαβε υπόψη του το γεγονός ότι ο Μπράιβικ θα μπορούσε πιθανώς να «παραποιήσει στοιχεία» αλλά και το γεγονός πως η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει ακόμη το ενδεχόμενο να υπήρχαν συνεργοί.

Παράλληλα, στο νησί Ουτόγια, περίπου 500 συγγενείς των θυμάτων του Μπράιβικ αναμένεται να συγκεντρωθούν, προκειμένου να τιμήσουν τα θύματα αλλά και για να ακούσουν από την Αστυνομία πώς ακριβώς έχασαν τη ζωή τους οι 77 έφηβοι, μετά από την ολοκλήρωση της αναπαράστασης του εγκλήματος.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το τελευταίο «αντίο» στους πέντε φιλάθλους του ΠΑΟΚ - Σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία οι κηδείες

ΕΛΑΣ για τη βλάβη στη γραμμή «100»: «Δεν στερήθηκαν οι πολίτες τη συνδρομή της αστυνομίας»

Δήμας για κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα: Εξετάζεται flyover και μεταφορά επιχειρήσεων εκτός πόλης

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές με διάρκεια την Κυριακή - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Τασούλας για επέτειο Ιμίων: Η καλύτερη πράξη απόδοσης τιμής είναι η ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας

Σήμερα το τελευταίο αντίο στους πέντε φίλους του ΠΑΟΚ σε Θεσσαλονίκη και Αλεξάνδρεια

Hellenic Train: Καθυστερήσεις στον προαστιακό - Όχημα «πάρκαρε» στις γραμμές στην Ιερά Οδό

Δένδιας για τα 30 χρόνια από τα Ίμια: Η Ελλάς τιμά τους νεκρούς της

Κρατούμενος επιτέθηκε σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Αλικαρνασσού

Δημογλίδου: Εκτιμάται πως η Λόρα είχε ήδη προσγειωθεί στη Γερμανία όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της