Την απέλπιδα προσπάθεια για να «σώσει» τη συμφωνία που έχει πετύχει με την Ίντερ στα 35 εκατομμύρια λίρες (40 εκατ. ευρώ περίπου) για την απόκτηση του Γουέσλι Σνάιντερ κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το “People”, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν την συμπαράσταση της Nike για να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Ολλανδό μέσο, ώστε να βρεθεί λύση στις οικονομικές απαιτήσεις του, οι οποίες είναι της τάξης των 250.000 λιρών (286.000 ευρώ) εβδομαδιαίως.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ενθαρρύνθηκαν να επιμείνουν στο κυνήγι του παίκτη από την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα των «νερατζούρι» πως ο 27χρονος χαφ αποσύρθηκε από τις προπονήσεις των Μιλανέζων για προσωπικούς λόγους και έχουν βάλει μια ομάδα από ειδικούς σε φορολογικά, οικονομικά και νομικά θέματα για να βρουν μία λύση, ώστε να μπορέσει να ενισχύσει οικονομικά και ο κολοσσός των αθλητικών ειδών.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Έβερτον καθάρισε τη Νιούκαστλ και έκλεισε θέση στους «8» - Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Κάρικ: «Δεν χρειάζομαι διαβεβαιώσεις από κανέναν, με ενδιαφέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές μου»

Ο Χάαλαντ «έσπασε το ίντερνετ» με τον χορό και την αμφίεσή του μετά την πρόκριση της Σίτι

Τσιμίκας μετά το χαμένο πέναλτι: «Δεν ήταν η καλύτερή μου προσπάθεια - Συνεχίζουμε μπροστά»

Τα ζευγάρια στην προημιτελική φάση του Carabao Cup

Έβαλε τέλος σε αναμονή 11 ετών: Ο Τζο Γκόμεζ σκόραρε μετά από 280 εμφανίσεις του στη Λίβερπουλ

Ο Τσιμίκας έκανε... mind games στον Πέντερς, αστόχησε στο πέναλτι, αλλά δεν αποδείχθηκε «μοιραίος»

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Προκρίσεις στα πέναλτι για Σίτι και Λίβερπουλ - Συνεχίζουν στα προημιτελικά Πάλας και Σάντερλαντ

Φλίτγουντ: Viral ο μικρός φίλαθλος στο παράθυρο

Σοκ και δέος στην Αγγλία: Η Άρσεναλ αποκλείστηκε από τη Φλίτγουντ, ομάδα 4ης κατηγορίας, στο... Highbury!