Τα δημοσιεύματα που τον συνέκριναν, για άλλη μία φορά, με τον Ντιέγκο Μαραντόνα κατέκρινε ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος έχει τη μία κόρη του «Πίμπε Ντ’όρο», αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στον συμπατριώτη του προπονητή, πλέον, τον οποίο χαρακτήρισε τον μεγαλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

«Το βρίσκω ντροπιαστικό όταν ο κόσμος με συγκρίνει με τον Μαραντόνα. Πώς μπορούν; Είναι ιεροσυλία. Υπάρχει μόνο ένας Μαραντόνα» δήλωσε στην “Daily Mail” ο Αργεντινός στράικερ, προσθέτοντας:

«Όποιοι το λένε αυτό είναι ανίδεοι, δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάμε. Και δεν πρόκειται ποτέ να με ακούσετε να συγκρίνομαι μαζί του. Ο Ντιέγκο ήταν ένας και μοναδικός. Ένας σπουδαίος παίκτης, ο οποίος δεν πρόκειται ποτέ να βρει ισάξιό του στο ποδόσφαιρο. Ήταν μια διάνοια με την μπάλα στα πόδια, ένας ηγέτης και πηγή έμπνευσης για τους συμπαίκτες του. Κανένας, επαναλαμβάνω κανένας δεν θα μπορούσε να μεταμορφώσει ομάδες όπως έκανε αυτό εκείνα τα χρόνια».


Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λίβερπουλ στο England365: Χάσαμε τίτλους από τη διαιτησία, ποτέ μη λες ποτέ για Κλοπ

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον: Πρώτος ημιτελικός στο FA Cup με ξεκάθαρο φαβορί