Μετά τον Κώστα Μουρίκη, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με ακόμη τρεις πολίστες που θα τον ενισχύσουν την νέα περίοδο. Δημήτρης Μάζης, Μάριος Χατζηκυριακάκης και Γιάννης Φουντούλης συμφώνησαν να φορούν το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι για τον επόμενο χρόνο.

Ο Μάζης είχε ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά περίμενε μια τελευταία κίνηση από την μεριά του Πανιωνίου, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Έτσι, ο έμπειρος διεθνής έγινε Πειραιώτης και θα βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να διατηρήσουν τα σκήπτρα στην Ελλάδα.

Κοντά στον Μάζη και ο Χατζηκυριακάκης. Ο πρώην πολίστας των ΠΑΟΚ και ΝΟ Χίου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και μετά τις αποχωρήσεις των Χρήστου Αφρουδάκη και Μανόλη Μυλωνάκη θα κάνει ότι μπορεί να καλύψει το κενό τους στην περιφέρεια.

Τέλος, ο Γιάννης Φουντούλης τελικά ήρθε σε συμφωνία με τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο νεαρός διεθνής, αν και είχε πολύ καλή πρόταση από την πρώην ομάδα του, την Χίο, δέχτηκε να ανανεώσει με τους «ερυθρόλευκους» και να παραμείνει ακόμη μια σεζόν στον Πειραιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube