Την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θέλει να ζήσει ο Φράνσις Ντίκο, όπως δήλωσε ο ίδιος σε εφημερίδα της πατρίδας του. Ο Γκανέζος αμυντικός χαρακτήρισε βήμα παραπάνω στην καριέρα του τους «κίτρινους», με τους οποίους θέλει να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη.

«Ο Αρης είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ. Εχει τεράστια ιστορία και πολύ κόσμο. Για μένα είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου σε σχέση με τη Χιμπέρνιαν. Οι διαφορές είναι μεγάλες, η κυριότερη έχει να κάνει με τον κόσμο. Εχει φανταστικούς οπαδούς που δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να τους ζήσω από κοντά. Το κλίμα στον Αρη είναι οικογενειακό και αυτό είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, η οποία πάντα έχει υψηλούς στόχους. Αυτό φαίνεται και από την περσινή φοβερή πορεία στην Ευρώπη. Θέλουμε να τερματίσουμε στις θέσεις 3 έως 5 ώστε να εξασφαλίσουμε σίγουρα την έξοδό μας στο Europa League».

Δύο ξεχωρίζουν για την επίθεση

Δυο περιπτώσεις επιθετικών εξετάζονται αυτή την περίοδο στον Άρη. Όπως γράφει η «SportDay», πρόκειται για γνωστά ονόματα που μπορούν να δώσουν μια εξτρά ώθηση στα εισιτήρια διαρκείας και από την άλλη συγκεντρώνουν τα αγωνιστικά στοιχεία που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Σάκης Τσιώλης σε όλες τις συζητήσεις που είχε τις τελευταίες μέρες με τη διοίκηση.

Πρόκειται για έναν Ευρωπαίο επιθετικό με θητεία σε σημαντικό πρωτάθλημα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μια σταθερή αγωνιστική παρουσία με την ομάδα του. Ο έτερος στόχος είναι ένας Λατινοαμερικανός. Οι «κίτρινοι» έχουν στη διάθεσή τους επτά μέρες για να κινηθούν προσεκτικά, ελαχιστοποιώντας το περιθώριο λάθους.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

TAGS: Άρης