Ικανοποιημένος για το πρώτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Σεσκ Φάμπρεγας. Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με σκορ 5-0 της Νάπολι και ο Ισπανός μέσος άνοιξε… λογαριασμό από τις πρώτες του μέρες στην ομάδα. Μάλιστα, στο χθεσινό ματς ο 24χρονος παίκτης έπαιξε στη θέση που συνήθως είναι ο Λιονέλ Μέσι και δεν παρέλειψε να το σχολιάσει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να απολαύσω αυτή τη στιγμή. Με χαροποιεί το γεγονός πως πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Η εβδομάδα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε επειδή την Παρασκευή έχουμε ένα σημαντικό ματς. Ας ελπίζουμε ότι αυτό το ματς μας βοήθησε να προετοιμαστούμε καλύτερα για αυτό τον αγώνα», ανέφερε αρχικά ο διεθνής ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Αν πιστέψουμε ότι θα κερδίσουμε όλους τους τίτλους τη φετινή σεζόν, τότε θα κάνουμε τεράστιο λάθος. Σε αυτό τον σύλλογο έχουμε μάθει να είμαστε ταπεινοί, πειθαρχημένοι και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, ακούγοντας τις οδηγίες του προπονητή. Ο προπονητής ξέρει και πρέπει να τον ακούμε πάντα».

Στη συνέχεια, ο Φάμπρεγας τόνισε: «Απόψε (σ.σ.: χθες) έπαιξα σε μία διαφορετική θέση από ό,τι έχω συνηθίσει. Είχα παίξει σαν κρυφός επιθετικός στην Άρσεναλ, αλλά δεν είμαι ο Μέσι. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο και με βοηθάει να γίνω καλύτερος. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν αρκετά και να συνηθίσω τη θέση. Στην Άρσεναλ έπαιζα περισσότερο εκεί που ήθελα, όμως εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα και πρέπει να το συνηθίσω».

Δείτε τα γκολ του χθεσινού αγώνα


szolj hozza: Bar 5-0 Na All

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η διαμαρτυρία των οπαδών της Βαλένθια έγινε... κίνησης απόλυτης παράδοσης στις εξέδρες

Εντυπωσιακή Μπαρτσελόνα, έκανε το 4Χ4 με πεντάρα μέσα στο «Μεστάγια»!

«Έβραζε» το Μεστάγια: Οργή για Κορμπεράν και διοίκηση στη Βαλένθια!

Νίκη-δήλωση με μεγάλη ανατροπή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην έδρα της Βιγιαρεάλ!

Πάρτι της Μπιλμπάο στο δεύτερο ημίχρονο, υποχρέωσε την Ατλέτικο σε ήττα με τριάρα

Στον πάγκο ο Άλβαρες για την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μουρίνιο: «Συγχαρητήρια στην Μπέτις, έπαιξε για την ισοπαλία και… κέρδισε το λαχείο»

Με το περιβραχιόνιο στο αριστερό μπράτσο: Στους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα φέτος ο Λαμίν Γιαμάλ

Mουρίνιο: «Δεν ξέρω πώς χάσαμε, κάναμε μεγάλο παιχνίδι - Οι παίκτες μας ήταν αφελείς και αυτοί της Μπέτις έξυπνοι»

Έκανε την πρώτη ζημιά στη Ρεάλ η ηρωική Μπέτις με μυθικό Βάγιες!