Στην αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό στην Τιφλίδα για τα play offs του Europa League-σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στον πρώτο αγώνα-συμπεριλήφθησαν οι Γιάννης Κοντοές και Ρότζερ Γκερέιρο.

Αντίθετα, εκτός έμεινε-όπως αναμενόταν-ο τραυματίας Τραϊανός Δέλλας, πράγμα που έφερε στην 20άδα που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ και τον Έλφαρ Χέλγκασον. Ο Νίκος Καράμπελας, που την Κυριακή είχε αντιμετωπίσει κάποιες ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο είναι ετοιμοπόλεμος.

Η αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (8:45) για την Τιφλίδα είναι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γεωργέας, Μανωλάς, Κάλα, Χέλγκασον, Καράμπελας, Κοντοές, Μάκος, Καφές, Γκέντσογλου, Κλωναρίδης, Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος, Γκερέιρο, Λαγός, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος, Σιαλμάς.

O Δέλλας συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Μπουγαίδης έκανε ατομικό εκγύμνασης. Με την ομάδα προπονήθηκαν και οι υπό δοκιμήν Αντρέου Μαγιοράλ και Φώντας Φέτσης.

Με ένα ευρώ και κάτι βλέπεις ΑΕΚ

Εισιτήρια για τον αγώνα της ΑΕΚ στην Γεωργία θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν οι οπαδοί της «Ένωσης», αφού θα υπάρχει εκδοτήριο την Πέμπτη, έξω από το γήπεδο της Ντιναμό Τιφλίδας. Όπως ανακοίνωσε ο «Δικέφαλος» στην επίσημη ιστοσελίδα του, η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι μόλις 3 Λάρι (1.26 ευρώ περίπου).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Γεωργία για τον αγώνα Ντινάμο Τυφλίδας-ΑΕΚ (Πέμπτη 25/8, Boris Paichadze Stadium, 21:05 τοπική ώρα) θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τις 17:00 έως τις 21:00 της Πέμπτης σε εκδοτήριο αποκλειστικά για την εξυπηρέτησή τους έξω από την θύρα 29 του γηπέδου.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 LARI
»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»

TAGS: A.E.K.