Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει της ρεβάνς με Καρπάτι, με τον «Δικέφαλο» από το απόγευμα της Τρίτης να βρίσκεται στην Ουκρανία.

Η πτήση από την Θεσσαλονίκη κράτησε δύο ώρες. Ο Ντιέγκο Αρίας ήταν ο μοναδικός παίκτης που μίλησε πριν την αναχώρηση.
«Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα οι παίκτες που λείπουν είναι σημαντικοί, αλλά πιστεύω ότι όσοι κληθούν να τους αντικαταστήσουν θα τα καταφέρουν πολύ καλά», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Κολομβιανός μέσος.

Οι Θεσσαλονικείς πέραν των σημαντικών απουσιών (ιδιαίτερα στην άμυνα), με τον Τσιρίλο να παραμένει αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή θα έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα παθιασμένο κοινό.

Ήδη έχουν φύγει τα μισά εισιτήρια (12.000) για το παιχνίδι της Πέμπτης και λογικά μέχρι τη σέντρα θα έχουν διατεθεί τα περισσότερα. Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα και μάλλον όχι άδικα, αφού παρά την ήττα με σκορ 2-0 στην Τούμπα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Σημασία όμως έχει πως η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έχει προβάδισμα, ποιότητα και εμπειρία για να φύγει από το Λβιβ με την πρόκριση στους ομίλους στους Europa League. Οι σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού για την ενδεκάδα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Τετάρτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Συμφωνία για την ονοματοδοσία του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ντε Φράι και Φαν Ντόνγκελεν μίλησαν και ενέπνευσαν τα παιδιά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για παρότρυνση σε βία και ρατσισμό, απαλλαγή Ιμανόλ

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο

«Ανάμεσα στις επτά ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ικάρντι ο ΠΑΟΚ»

Κλήθηκαν σε απολογία Πρίτσας και Καρυπίδης

«Πράσινη» φρενίτιδα για Βόλο: Eξαφανίστηκαν 9 χιλ. εισιτήρια - Ζητά άλλα 5 χιλ. ο Παναθηναϊκός

Τσορμπατζόγλου: «Σοφτ ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά σκύλιασε με τον Ηρακλή - Δίνει μία αισιοδοξία το δίδυμο Μπάνζα-Εντιαγέ»

Σταματέλος: «Θα έχει τα πάνω και τα κάτω του ο Ολυμπιακός όσο μοντάρει την ομάδα ο Αλγουαθίλ»

Κηφισιά για διαιτησία με Άρη: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά - Όσο και να ψάξαμε, δεν βρήκαμε παρόμοια περίπτωση επανάληψης»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.