Καμία διάθεση να βρει δικαιολογίες στις (σημαντικές είναι η αλήθεια) απουσίες του ΠΑΟΚ δεν έδειξε ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας εν όψει της ρεβάνς με την Καρπάτι.

Αντιθέτως κάλεσε όσους είναι ετοιμοπόλεμους «να δείξουν την αξία τους», παραδέχθηκε πως το 2-0 της Τούμπας δεν εξασφαλίζει αυτόματα την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ενώ χαρακτήρισε πιο επικίνδυνο παίκτη των Ουκρανών τον… προπονητή τους! Τι είπε για τα σενάρια με Γκενκ.


Η συνέντευξη Τύπου του Ρουμάνου τεχνικού:

«Ήταν πάρα πολύ όμορφα σήμερα στην πόλη, είδαμε νέους ανθρώπους και ωραία μέρη. Εδώ όμως ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε με το δεύτερο ημίχρονο αυτής της κόντρας. Δεν πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Πλέον γνωριζόμαστε καλύτερα. Σίγουρα κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αντικατασταθούν και από τις δύο πλευρές. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο καλό τρόπο», ανέφερε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του.

Για τις σημαντικές απουσίες του ΠΑΟΚ: «Κάποιοι δεν είναι μαζί μας, κάποιοι επιστρέφουν. Εγώ ζητώ απ’ όλους ποιότητα, εμπειρία και αγωνιστικό πνεύμα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται. Θα λείψουν κάποιοι αλλά υπάρχει η ευκαιρία στους υπόλοιπους να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν. Λείπει, ο Γκαρσία, επομένως είναι ευκαιρία για τον Τσουκαλά να δείξει τι μπορεί να κάνει. Για τις απουσίες της Καρπάτι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για το δυνατό ατού της Καρπάτι: «Αυτό που γνωρίζω και ξαναλέω ότι τα νυχτοπούλια δεν πρέπει να κοιμούνται ποτέ και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Για το αν έπρεπε να διαλέξω έναν παίκτη θα διάλεγα... τον προπονητή».

Για το σχήμα που έχει στο μυαλό του: «Έχω στο μυαλό μου σίγουρα οκτώ παίκτες. Ίσως εννέα, αλλά θα ξεκινήσουμε με έντεκα».

Για τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο να αναλάβει την Γκενκ: «Ακούω για πρώτη φορά αυτά τα νέα. Σίγουρα είναι καλό για έναν προπονητή ότι μία πρωταθλήτρια ομάδα δείχνει ενδιαφέρον για τον ίδιο. Το μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι αύριο έχουμε αγώνα και είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τις απουσίες Κοντρέρας και Γκαρσία: «Μας λείπει ο Κοντρέρας, αλλά στον πρώτο αγώνα με τον Κοντρέρας στην ενδεκάδα για ένα ημίχρονο πετύχαμε ένα γκολ και με το Μαλεζά στη θέση του στο δεύτερο ημίχρονο επίσης πετύχαμε ένα γκολ. Είναι σημαντική και η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία, καθώς ο παίκτης μας δίνει υπεροχή στο passing game, αλλά η προσθήκη νέων παικτών μας δίνει φυσική κατάσταση».

Για τη νίκη με σκορ 2-0 στην Τούμπα: «Είναι ένα καλό σκορ, αλλά κρύβει και κινδύνους. Το γνωρίζουμε καλά αυτό».

Για την αγωνιστική νοοτροπία του ΠΑΟΚ: «Πάντα προσπαθούμε να μη δεχτούμε γκολ και να σκοράρουμε. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ. Αν δεν το καταφέρουμε θα προσπαθήσουμε να μη δεχθούμε».

* Σε εξέλιξη βρίσκεται η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Μπρούνο Τσιρίλο να «σφίγγει τα δόντια» και να παίρνει μέρος. Από την άλλη συντηρητικά γυμνάζεται ο Βιεϊρίνια. Μετά το τέλος της θα φανεί η πρόθεση του Μπόλονι για την ενδεκάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο ΟΑΚΑ το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπέτις

Football Meets Data: Οι πιθανότητες για νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μπέτις

Η «ρωσική ρουλέτα», το ξέσπασμα και το πάρτι στα αποδυτήρια: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στο Πλζεν

Τσορμπατζόγλου: «Εντελώς... ξένος ο ΠΑΟΚ στο Βίγκο – Η κατάσταση των Μεϊτέ, Κωνσταντέλια και Τάισον»

Δεσύλλας: «Καθοριστικό για τον Παναθηναϊκό το ματς στην Αθήνα με την Μπέτις» - Τι είπε για το θέμα της έδρας

Η προσπάθεια έως το τέλος και το χειροκρότημα του κόσμου: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από την ήττα-αποκλεισμό στο Βίγκο

Ταμπόρδα ή Μπόρχα Ιγκλέσιας; Το δίλημμα της UEFA για την καλύτερη ασίστ

Οι ώρες των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Μπέτις για τους «16» του Europa League

Ο φοβερός Άντονι, ο άτυχος Ίσκο και η σταθερότητα: Το προφίλ της Μπέτις

Η Μπέτις παίζει τα εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια σε άλλη έδρα

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.