Η πρόκριση της Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ με δύο νίκες επί της Ουντινέζε έφερε το ξέσπασμα του Αρσέν Βενγκέρ που βλέπει την κριτική που του ασκείται μετά τις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών της ομάδας να είναι ιδιαίτερα έντονη.

Ο Αλσατός τεχνικός υπεραμύνθηκε των επιλογών του και πατώντας στην άριστη οικονομική κατάσταση του συλλόγου τόνισε δικαιωμένος:

«Ζούμε σε μία κοινωνία που όλοι έχουν γνώμη για τα πάντα. Είναι σαν να οδηγώ επί 30 χρόνια ένα αεροπλάνο και ξαφνικά να έρθει κάποιος στο κόκπιτ και να υποστηρίζει ότι οδηγεί καλύτερα από εμένα. Είναι όμως μέρος της δουλειάς μας αυτό και πρέπει να το αποδεχτώ. Η ομάδα όμως είναι πολύ δυνατή γιατί παίζουμε επί συνεχή έτη χωρίς διάλειμμα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε ένα καινούριο γήπεδο, φανταστικό προπονητικό κέντρο, πολύ σταθερή οικονομική κατάσταση και ένα πολύ καλό ρόστερ».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λίβερπουλ στο England365: Χάσαμε τίτλους από τη διαιτησία, ποτέ μη λες ποτέ για Κλοπ

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον: Πρώτος ημιτελικός στο FA Cup με ξεκάθαρο φαβορί

Πεντάρα σωτηρίας για την αφηνιασμένη Φόρεστ, άφησε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ να «καίγονται»!