Παρά το γεγονός ότι αναγνώρισε τις δυσκολίες της κλήρωσης, ο προπονητής των Γερμανών Γιούργκεν Κλοπ, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις τόσο του τεχνικού διευθυντή όσο και του αρχηγού της ομάδας της Βεστφαλίας.


Χάνς Βάτκε ( Τεχνικός διευθυντή)
: «Είναι ένα συναρπαστικό γκρουπ για τους φιλάθλους, με ωραίους προορισμούς. Πάντως γενικά είναι μία πολύ καλή κλήρωση για εμάς».

Γιούργκεν Κλοπ( Προπονητής)
:«Δεχόμαστε την κλήρωση όπως είναι. Κληρωθήκαμε με 3 πολύ καλές ομάδες. Aνυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες, καθώς πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε».

Σεμπάστιαν Κελ( Αρχηγός της ομάδας): «Το Champions League είναι μία μεγάλη πρόκληση και μπορούμε σίγουρα να προκριθούμε, με βάση την κλήρωση που είχαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αναβλήθηκε το ματς πρωταθλήματος της Λέφσκι Σόφιας πριν την ΑΕΚ

Αλλαγή έδρας για την αντίπαλο της ΑΕΚ: Στο «Βασίλ Λέφσκι» θα υποδεχθεί την Ένωση η Λέφσκι Σόφιας

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να αναλύσουν τα λάθη και να πράξουν ανάλογα»

Οι φίλοι του Ολυμπιακού χειροκρότησαν την ομάδα παρά τον αποκλεισμό

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα - Ελπίζουμε πως θα είμαστε όλοι εδώ όταν θα ξεκινήσει το Europa League»

«Όλα πήγαν στραβά από την αρχή, να μαζέψει τα κομμάτια του ο Ολυμπιακός»: Το σχόλιο Τσανάκα από την Ολλανδία

Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των playoffs του Champions League

Ρέτσος: «Υπάρχει τεράστια απογοήτευση, να δουλέψουμε και να σηκωθούμε όπως κάνουμε συνέχεια»

Πρόκριση με τριάρα ανατροπής για τη Λιόν, η Χάποελ Μπερ Σεβά απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν... λιοντάρι, αλλά κατά βάση πλήρωσε τα λάθη που έχουν κάνει όλοι»