Με τη φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται την προσεχή αγωνιστική σεζόν ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Βαλβέρδε για τη χρονιά που ξεκινά, παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Κρήτη για έναν χρόνο, με τη μορφή δανεισμού.

Οι Κρητικοί είχαν εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον τους και από τη στιγμή που ο παίκτης δεν υπολογιζόταν από τον Ισπανό κόουτς των «ερυθρολεύκων» προτιμήθηκε να σταλεί δανεικός στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, του ποδοσφαιριστή Μαριλάντο Σισέρο Ντα Σίλβα (Σουμπίνιο) στον Ο.Φ.Η.».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού για τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο