Τελικά το προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Άρη Βωβού, από το οποίο αναμένεται να προκύψει η συνεργασία ή όχι των δύο πλευρών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα γίνει αύριο Τρίτη (20/6). Αναμένεται να συζητηθούν όλα τα ενδεχόμενα, και να εκτιμηθούν τα όποια δεδομένα ώστε να φτάσουν οι δύο πλευρές σε μία οριστική απόφαση.

Από την πλευρά του Παναγιώτη Γιαννάκη δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα εκτός του Αμαρουσίου.

Καταρχήν υπάρχει δεδομένη πρόταση από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ ύψους 700.000 ευρώ, με τους Ισραηλινούς να περιμένουν να μάθουν, αν θα αντικαταστήσουν την Ούλκερ στην Ευρωλίγκα.

Η Μπένετον Τρεβίζο είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον, ήδη από την περσινή περίοδο σύμφωνα και με τον Ιταλικό τύπο. Ο Ντέϊβιντ Μπλατ είναι δεδομένο ότι θέλει να συνεχίσει στην ιταλική ομάδα, και απλά έχει ζητήσει παράταση 10 ημέρες για να απαντήσει με τη σειρά του στην πρόταση που έχει από την Μακάμπι. Οι Ισραηλινοί προσπαθούν να μεταπείσουν τον Πίνι Γκέρσον να άρει την απόφασή του να σταματήσει την ενεργό δράση, και ως δεύτερη επιλογή έχει τον Μπλατ. Τέλος, ας μην λησμονούμαι και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν πρώτα να ξεκαθαρίσει ο Γιόνας Καζλάουσκας όσον αφορά την τελική του επιλογή, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την εθνική Κίνας.

Μέχρι να τελειώσουν όλα αυτά τα ενδεχόμενα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρήκε το χρόνο σήμερα να ασχοληθεί και με την εθνική ομάδα, ενόψει του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός συναντήθηκε με τον Λευτέρη Κακιούση και τον Γιώργο Κολοκυθά, και κατέληξαν σε 24 ονόματα διεθνών, συμπεριλαμβανομένων και των Τσακαλίδη και Σχορτσιανίτη, τα οποία έδωσαν στη FIBA.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Αμαρουσίου ασχολήθηκε σήμερα με το ζήτημα της «άφαντης επιστολής» από την ULEB προς τον ΕΣΑΚΕ. Για όλο το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί ζήτησε την σύγκληση έκτακτης συνεδρίασής του για την Πέμπτη ή την ερχόμενη Δευτέρα ώστε να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα.

Στο Μαρούσι γνωστοποίησαν πάντως πως «η εκτίμηση παραμένει ότι ηθικό ζήτημα υφίσταται, από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια πειστική απάντηση περί του αντιθέτου. Πάντως, το περίεργο είναι ότι στην έγγραφη απάντηση που κοινοποίησε μέσω του επίσημου διαδικτυακού τόπου της Ένωσης, ο πρόεδρος Βασίλης Οικονομίδης, επιμένει ότι δεν υπήρξε καμία επιστολή την επομένη της λήξης του πρωταθλήματος, την στιγμή που το αντίθετο επιβεβαιώνει, με δηλώσεις του σε έγκριτους Έλληνες δημοσιογράφους, αξιωματούχος της ULEB, ο οποίος μάλιστα αναφέρει και την σχετική παραπομπή υπενθύμισης της ειδικής βαθμολογίας που εκείνη πρότεινε».


Επιμέλεια: Αντώνης Μπότσικας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός