Η Μίλαν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport». Οι δύο ομάδες κληρώθηκαν στον 8ο όμιλο του Champions League και ο 44χρονος προπονητής τόνισε ότι οι «ροσονέρι» θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν απέναντι στους Καταλανούς.

«Η Μπαρτσελόνα είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο, αλλά εμείς έχουμε επίγνωση των δυνάμεών μας και ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε εκείνη», ανέφερε αρχικά ο Αλέγκρι και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πιθανότητες να τα πάμε καλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα και το πιστεύουμε αυτό».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τη μεταγραφή του Αλμπέρτο Ακουιλάνι: «Ο Ακουιλάνι μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις στο κέντρο. Έχει εξαιρετική ποιότητα με επιθετικά χαρακτηριστικά».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μάκελι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό Ατλέτικο-Άρσεναλ

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο