Παίκτης της Φούλαμ αναμένεται να γίνει σύντομα ο Ζντένεκ Γκριγκέρα, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει η "Equipe", ο Τσέχος αμυντικός, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, δεν συμπεριλαμβάνεται στα αγωνιστικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε και οι Λονδρέζοι έχουν κάνει κίνηση για να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.

Ο 32χρονος μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις σε τρία ματς με τους «μπιανκονέρι» την περασμένη σεζόν, έχει φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των Άγιαξ, Σπάρτα Πράγας, Πέτρα Ντρνόβιτσε και Σβιτ Ζλιν.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λίβερπουλ στο England365: Χάσαμε τίτλους από τη διαιτησία, ποτέ μη λες ποτέ για Κλοπ

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον: Πρώτος ημιτελικός στο FA Cup με ξεκάθαρο φαβορί

Πεντάρα σωτηρίας για την αφηνιασμένη Φόρεστ, άφησε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ να «καίγονται»!