Ο Ντέιβιντ Λόγκαν πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού εξέφρασε την σιγουριά του ότι η Κάχα δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα, πλέκοντας το εγκώμιο της νέας του ομάδας και του νέου του προπονητή.

«Άξιζε τον κόπο η αναμονή. Δεν πίστεψα ποτέ ότι η Κάχα θα δημιουργούσε πρόβλημα στην μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό», τόνισε ο αμερικανός με πολωνικό διαβατήριο και στη συνέχεια μίλησε για την… νέα σελίδα της καριέρας του.

"Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα. Σε μια τεράστια ομάδα με έναν τεράστιο προπονητή και με οπαδούς να είναι δίπλα της συνεχώς. Τώρα θέλω να ηρεμήσω», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Με ίδια σύνθεση οι «ερυθρόλευκοι», μία αλλαγή για τους Θεσσαλονικείς

Φρανσίσκο μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ: «Θα είμαστε εντάξει»

Τσαρούχα-Καρπάνος-Τσιμπούρης οι διαιτητές του τελικού του Stoiximan Super Cup

Η «ασπρόμαυρη» παρακάμερα και ο χαμός στο φινάλε μετά το νικητήριο καλάθι του Όσμαν!

Ομπράντοβιτς, Μπατίστ και παίκτες στο γήπεδο παρά το ρεπό στον Παναθηναϊκό

Νέο πρόβλημα με Χουάντσο στον Παναθηναϊκό - Μυϊκό σπασμό έδειξαν οι εξετάσεις

Πετρίδης: «Θα είναι μια ήττα που θα κάνει καλό στον Παναθηναϊκό»

Κούσης: «Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Μοτιεγιούνας - Ο Μυστακίδης είναι αποφασισμένος να κάνει μεγάλα πράγματα»

Ζέρβας: «Ο Μπαρτζώκας θέλει τον Ολυμπιακό σε εγρήγορση - Σαν χορευτής κινείται ο Μοντέρο»

Τσίμπος: «Πίσω στην ετοιμότητα η ΑΕΚ - Έχουν παγώσει οι διαδικασίες για τα διαβατήρια λόγω Φαλ» - Τι είπε για NBA Εurope