Την ευκαιρία να δει παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Άρη θα έχει ο Στεφάν Ντεμόλ στο φιλικό της Πέμπτης (18:15) κόντρα στη Δόξα Κρανούλας.

Ο Βέλγος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Βίλα, Λίλα και Μπουζίντ, όπως και τον Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος λείπει με άδεια.

Στην πρωινή προπόνηση που έγινε στο Πανηπειρωτικό, οι παίκτες του «Αίαντα της Ηπείρου» ολοκλήρωσαν τις εργομετρικές εξετάσεις, που είχαν αρχίσει από την Τρίτη, ολοκληρώνοντας παράλληλα την προετοιμασία τους για το φιλικό.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Στεφάν Ντεμόλ ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελούν οι : Κηπουρός, Ταμπάσης, Πάντος, Ντάσιος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Κώτσιος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κειτά, Ανδράλας, Κυριάκος, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Τζάνης, Μπεσέρα, Κουέβας, Ιωάννου, Τσάνης, Μπακαγιόκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ήττα στην Τούμπα αύξησε την πίεση στην ΑΕΚ για νίκη στο ΟΑΚΑ»

Νικολακόπουλος: «Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, τρεις ευνοούνται και ένας αδικείται»

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα στην αποστολή για Κηφισιά

Μιχαηλίδης: «Μεγάλωσα στον ΠΑΟΚ και πλέον έχω το προνόμιο να πρεσβεύω τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά του»

Δεσύλλας: «Τα πολλαπλά οφέλη μίας πιθανής νίκης στο ντέρμπι και το δίλημμα του Νίστρουπ»

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Καλαμάτα: Περαστικά σε Ναούμη, Παναγιώτου - Τι τραυματισμούς έχουν υποστεί

Τσορμπατζόγλου: «Το ερώτημα είναι εάν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να αξιοποιήσει τη νίκη επί της ΑΕΚ»

Σταματέλος: «Δύσκολο ματς με Κηφισιά, επιστρέφουν οι… ξεκούραστοι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Σε αυτή τη θέση θα μπορούσε να έχει έκπληξη η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι»

TAGS: ΠΑΣ