Όπως είχαμε προαναγγείλει από χθες (30/8), ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε -και τυπικά- τη μεταγραφή του… θεριού, Νιάζι Κούτσι, αλλά και του Δημήτρη Δρόσου!

Αμφότεροι, πέρασαν με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις… και εν συνεχεία από τα γραφεία της κυανέρυθρης ΠΑΕ, όπου υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους, διάρκειας δύο ετών ο πρώτος, τριών ο δεύτερος.

Ο Φινλανδός επιθετικός, μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας: «Έχω ενημερωθεί πως έρχομαι στον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Νιάζι Κούτσι, Δημήτρη Δρόσου.

Ο Φινλανδός επιθετικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την TPS Turku και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Κούτσι έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτίου 1983 στην πόλη Vucitrn του Κοσσόβου. Έχει ύψος 1.93 μ. και είναι διεθνής με την εθνική Φινλανδίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια. Τη φετινή περίοδο στη Φινλανδία έχει προλάβει να παίξει σε 16 παιχνίδια και έχει σημειώσει 7 γκολ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις: Λάχτι, Μπέρμιγχαμ, Μπλάκπουλ, Πίτερμπρο, Γκρόνιγκεν, Καρλ Τσάις Ιένα, Κόμπλεντζ, Στιβενέιτζ, Νταντί και φυσικά στην TPS Τούρκου.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο panionios.gr, τόνισε: Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Πανιώνιος μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ με τη φανέλα του. Ήδη, έχω ενημερωθεί πως έρχομαι στον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας. Επίσης, είμαι χαρούμενος που μετά τη Γερμανία και την Αγγλία, θα γνωρίσω και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γεράσιμο Βεντούρη, τον προπονητή Τάκη Λεμονή και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους, αλλά και για να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Δρόσο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια
».

Έτσι, ο Πανιώνιος… έκλεισε με το θέμα επιθετικού (ο 22χρονος Δρόσος, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Καβάλα, μπορεί να παίξει και πιο πίσω) και μένει να δούμε τι θα γίνει με αριστερό μπακ και στόπερ.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»