Αν και η Παιανία είναι άδεια λόγω της… φυγής των διεθνών για τα παιχνίδια των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων, από αυτούς που έμειναν, λίγοι προπονήθηκαν κανονικά, αφού πολλά είναι τα προβλήματα μικροτραυματισμών που υπάρχουν στις τάξεις των παικτών του Παναθηναϊκού.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπουμσόνγκ, Μπιάρσμιρ και Κουίνσι. Ο Λέτο με τον Σπυρόπουλο, υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Παρόλα αυτά, η διακοπή του πρωταθλήματος ευννοεί τέτοιου τύπου ιατρικές υποθέσεις και άπαντες απο τους τραυματίες, εάν δεν προκύψει κάποιο απροοπτο, υπολογίζονται κανονικά για το επόμενο επίσημο παιχνίδι από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν κανονική προπόνηση με το μενού να περιλαμβάνει: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και τελειώματα των φάσεων και παιχνίδι εναντίον τριών χωρισμένα σε 3 γκρουπ κάθε φορά. Τέλος, το απόγευμα, οι τερματοφύλακες ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα προπόνησης αφού οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο