Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… γάμου σφραγίστηκε και επίσημα. Ο Ντένις Ρόμενταλ θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια τη φανέλα της Μπρόντμπι!

Η διοίκηση της ομάδας από τη Δανία ανακοίνωσε νωρίς το πρωί την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού. «Έπειτα από τα ιατρικά τεστ αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο Ντένις Ρόμενταλ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Η ομάδα ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί του», αναφέρει η ανακοίνωση!

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του, αφήνοντας πίσω το πρόσφατο παρελθόν: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο για μένα στο μυαλό μου εκτός της Μπρόντμπι. Είναι μία θαυμάσια ομάδα και σημαίνει πολλά για μένα που αντιπροσωπεύει τις ίδιες αξίες, όπως κι εγώ. Νιώθω ότι έχω πολλά να προσφέρω καθώς έχω και ποιότητα και εμπειρίες. Και η Μπρόντμπι βέβαια μπορεί να μου προσφέρει πολλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

FIFA: Σχέδιο-μαμούθ 6,35 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου – 25 εκατ. σε κάθε ομοσπονδία

Οσμή σκανδάλου στην FIFA: Η μίσθωση στον Πύργο Τραμπ και η σύνδεση του «πλανητάρχη» με τον Ινφαντίνο

Βοηθός προπονητή Μπενίν: «Μέσι και Αργεντινή μάς αγνόησαν-Λες και ήμασταν… γκάνγκστερ»

Σκόραρε ξανά ο Κριστιάνο - Τόσα γκολ θέλει για να φτάσει τα 1.000

Διαψεύδεται το ταξίδι Τουράν στην Πόλη για να μιλήσει για την εθνική Τουρκίας-Παραμένει προσηλωμένος στη Σαχτάρ

Έξαλλος ο Αλμέιδα: «Μην σπιλώνετε το όνομά μου – Δεν υποτίμησα ποτέ την Αμέρικα»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι ο καλύτερος όλων των εποχών»

Βόμβα στη Βραζιλία: Ο Κλάρενς Ζέεντορφ αναλαμβάνει την Κορίνθιανς έως το 2027!