Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μαμαντού Μπαγκαγιόκο. Ο επιθετικός από το Μάλι βρίσκεται μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΣ και εφόσον υποβιβαστεί ο «Γηραιός», οι Ηπειρώτες θα κερδίσουν τη μάχη της απόκτησής του.

Πάντως, στον «Άγιαξ της Ηπείρου» έχουν εναλλακτικές λύσεις, μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος παραμένει ελεύθερος.

Την περσινή σεζόν ο 28χρονος παίκτης έπαιξε μόλις σε ένα ματς στην Μαρίτιμο, στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!