Ώρες με το τηλέφωνο στο αυτί πέρασε τις τελευταίες μέρες ο Τζόναθαν Γουντγκεϊτ για να πείσει τον Πίτερ Κράουτς να τον… συνοδεύσει στη Στόουκ κάτι που τελικά κατάφερε.

Ο πρώην φόρ της Τότεναμ αποτελεί πλέον παίκτη της Στόουκ έναντι 10 εκ λιρών σε μία μεταγραφική αντεπίθεση που επιχείρησε ο σύλλογος αποκτώντας ποιοτικούς παίκτες για να δώσει βάθος στο ρόστερ.

Η Στόουκ έχει τετραπλές υποχρεώσεις φέτος με συμμετοχή σε Πρωτάθλημα, Ευρώπη, Κύπελλο και Κάρλινγκ Καπ και με την απόκτηση παικτών όμως οι Ζερόμ, Κράουτς, Παλάσιος την τελευταία ημέρα των μεταγραφών σίγουρα ανεβαίνει επίπεδο.

Ο Κράουτς τόνισε ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η πειθώ του Γούντγκεϊτ, ενώ ο Τόνι Πιούλις δήλωσε ενθουσιασμένος που θα έχει έναν επιθετικό στη διάθεσή του ο οποίος πέρυσι με τα «σπιρούνια» πέτυχε 7 γκολ σε 10 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβγαλε… κεντρί η Γιουνάιτεντ και «τσίμπησε» την Μπρέντφορντ!

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!