Ήταν εξ΄ αρχής κάτι σαν άπιαστο όνειρο και όπως όλα δείχνουν, για τον ΠΑΟΚ θα παραμείνει όνειρο. Ο λόγος για τον Κόρεϊ Μαγκέτι που ήρθε στην Θεσσαλονίκη, είπε τα καλύτερα για τον «δικέφαλο» και τις εγκαταστάσεις αλλά ξεκαθάρισε ότι θέλει να περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του λοκ άουτ στο ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι προτεραιότητά του παραμένει να μείνει στο ΝΒΑ και θέλει πριν απαντήσει στην πρόταση που του έκαναν να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στον… μαγικό κόσμο.

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατόν να περιμένει άλλο, ο Μαγκέτι την Κυριακή το πρωί θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για τις ΗΠΑ και στον ΠΑΟΚ θα μείνει η γλυκιά γεύση του ότι… έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει ένα τεράστιο μεταγραφικό «μπαμ» αλλά και η πίκρα από το γεγονός ότι… τελικά δεν το έκανε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Σημαντικότατο ρόλο για Ομπράντοβιτς έπαιξε η μεθοδικότητα Γιαννακόπουλου - Ο ρόλος του Κοντού στην υπόθεση»

«Ο κόσμος αδημονεί, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία γύρισε»: Το σχόλιο Πετρίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς

«Βοηθοί του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό οι Ισκιέρδο και Άντροϊτς»

Ντελίριο για την επιστροφή Ζοτς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Telekom Center!

Η επιστροφή Ομπράντοβιτς… άρεσε σε Μοντέρο και Βαλαντσιούνας

Το συγκινητικό βίντεο του Παναθηναϊκού με τις… προφητικές δηλώσεις Γιαννακόπουλου για Ομπράντοβιτς

Το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση του Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Ηγεμονικό το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Τριετές το συμβόλαιο Ομπράντοβιτς - «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Είναι γεγονός: Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό - Η φωτογραφία με Γιαννακόπουλο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.