Όλα βαίνουν καλώς στις συζητήσεις της ΠΑΕ Πανιώνιος με την ΟΠΑΠ Α.Ε., για ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως γνωστοποίησε -με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου- η κυανέρυθρη διοίκηση, δεν υπάρχει, προς το παρόν, οριστική συμφωνία, αλλά «πρόθεση διετούς συνεργασίας… ως χορηγού φανέλας», ενώ (κι αυτό είναι πολύ σημαντικό) σ' αυτή περιλαμβάνεται και «υποχρέωση από την πλευρά της ομάδας να προχωρήσει σε βελτιωτικά έργα στο στάδιο Νέας Σμύρνης»!

Η ανακοίνωση:

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 5/9/2011 επισημοποιήθηκε η κατ' αρχήν πρόθεση διετούς συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με την ΟΠΑΠ ΑΕ ως χορηγού φανέλας.

Ωστόσο η οριστική συμφωνία θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών αφού πέραν όλων των άλλων θα περιλαμβάνει και την υποχρέωση από την πλευρά της ομάδας να προχωρήσει σε βελτιωτικά έργα στο στάδιο Νέας Σμύρνης.

Σημειώνουμε ότι η αυστηροποίηση των σχετικών ποινών που προβλέπονται για τη βία στα γήπεδά, μας βρίσκει σύμφωνους αφού θεωρούμε ότι οι φίλαθλοί μας, έχοντας κατανοήσει πλήρως την αναγκαιότητα της προστασίας της ομάδας μας, θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην περιφρούρηση και την επιβολή κανόνων στην παρουσία τους στις εξέδρες, τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες μας.

ΤΜΗΜΑ MARKETING ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την κοινωνική τού δράση

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη Μπέτις

Η έκρηξη στα γκολ Γιόβιτς και το «αχ» στα δοκάρια στο τέλος: H παρακάμερα της ΑΕΚ με Ατρόμητο

Οκτώ συλλήψεις για το επεισόδιο στα δημοσιογραφικά της Τούμπας

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έκανε και πάλι λάθη που δεν επιτρέπονται - Θετικό ότι παίρνει μπροστά ο Γιόβιτς»

Πώς θα αποκτήσουν προτεραιότητα για διαρκείας στον Βοτανικό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - Τα δύο γκρουπ

Νικολακόπουλος: «Μεγάλη δουλειά για τον Ολυμπιακό να έχει τον Ποντένσε, έστω και αν ακόμη είναι στο 60%»

Αθανασίου: «Δικαίωση για Κοντούρη και Παναθηναϊκό - Οι λόγοι για τη χρήση του ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν»

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις-Οι λόγοι της απόφασης

Asteras AKTOR: Έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία με ΑΕΛ, εκφράστηκε και στον Λανουά!