Θυμήθηκε να παίξει μπάλα με την εθνική Αργεντινής ο Λεονέλ Μέσι. Ο διεθνής σταρ της Μπαρτσελόνα βοήθησε τους δυο φορές πρωταθλητές κόσμου να επικρατήσουν με 3-1 της Νιγηρίας σε φιλικό ματς που έγινε στο Μπαγκλαντές.
Ο Μέσι έκανε εξαιρετική ασίστ για το 1-0 του Ιγκουαΐν στο 24’. Στο 26΄, πέρασε τους πάντες για να κάνει το 2-0 ο Ντι Μαρία, μετά από ριμπάουντ που πήρε. Ο Ομπάσι μείωσε στο 46’ για τους «μαύρους αετούς», με τον Ιγκουαϊν να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 65’.
Αργεντινή: Ρομέρο, Μπουρντίσο, Ντεμικέλις, Οταμέντι, Ζαμπαλέτα (83' Φεντερίκο Φερνάντες), Μαστσεράνο, Ρόχο (69' Γιόνας Γκουτιέρες), Σόσα (90' Ρίκι Άλβαρες), Μέσι, Ντι Μαρία (77' Μπανέγκα), Ιγκουαΐν (77' Αγκουέρο)
Νιγηρία: Αγενούγκμπα, Οκόνκουο, Έλντερσον, Γιόμπο, Αμπρόουζ, Τζόελ Όμπι (69' Έκπο), Ανιτσέμπε, Όμπι Μίκελ (46' Ομπάσι), Ταΐβό, Κάλου Ούτσε, Ομπίνα (65' Ικετσούκβου Ούτσε)
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης